Pergole retractabile

De ce sa alegi pergole retractabile?

Bucura-te mai mult de confortul terasei cu pergola retractabila pentru terasa! Pergola retractabila este un sistem automat de copertine rezistente, conceput pentru umbrire si pentru a transforma spatiile deschise precum cafenelele, restaurantele, terasele, gradinile etc. in zone ce pot fi utilizate si in conditii meteo nefavorabile precum iarna, pe timp de ploaie sau doar pentru umbrirea teraselor cu un acoperis retractabil. Datorita design-ului estetic si elegant de care beneficiaza o pergola retractabila terasa pentru umbrire, spatiile deschise pot fi utilizabile pe tot parcursul anului in siguranta si confort. Bucura-te mai mult de spatiul exterior al terasei cu un acoperis retractabil si alege pergole retractabile pentru umbrire si pentru a inchide spatiul tau exterior intr-un design placut!

Montaj pergole retractabile

Pergolele retractabile pot fi instalate atat in zone dependente cat si independente, astfel pergolele retractabile permit inchiderea estetica si functionala a tuturor tipurilor de spatii si sunt montate in special pentru umbrire terase.
In diferite modele si gama larga de culori, pergolele retractabile rezistente fac spatiile exterioare ale unei terase utilizabile in cel mai eficient mod.

Informatii tehnice pergola retractabila

Proiectul standard de pergole retractabile este proiectat într-o normă care poate acoperi o suprafață de 96 m² într-o singură bucată fără a necesita stâlpi intermediari, cu 12 metri de fațadă și 8 metri de deschidere înainte, independent sau independent.

Acest sistem de pergole retractabile, care poate rezista vântului ce suflă cu 100 km / h pe oră, este proiectat pentru a fi rezistent la ploaie, soare și 30 cm grosime de zăpadă având acoperiș retractabil rezistent.

Profilele de șină autoportante au dimensiunea de 150×70 și oferă o extensie de 8 metri într-un singur modul. Șinele sunt proiectate prin calcularea capacității de încărcare ridicate.

Este susținut de poli 80×80 sau 100×100 la legătura frontală. Partea frontală de dimensiuni 160×120 este concepută ca jgheab de ploaie. Apa acumulată aici se distribuie spre poli de 120×80 care asigură evacuarea apei pluviale optimă de pe acoperișul retractabil.

Toate profilele din aluminiu utilizate în pergole retractabile sunt produse la o calitate superioară. Profilele unei pergole retractabile sunt vopsite electrostatic sub formă de pulbere. Curentul electric utilizat în vopsirea unei pergole acționează ca un purtător puternic între aluminiu și vopsea. Acest curent ajută integrarea aluminiului cu vopseaua, iar vopseaua poate fi utilizată permanent mult timp. Produsele sunt vopsite la 200 °.

Mișcarea sistemului unei pergole – acoperiș retractabil: rolele de transport din interiorul șinelor și ale curelei de distribuție sunt asigurate de mișcarea articulației a căruciorului de transport cu 6 roți, care acționează ca o curea de distribuție și asigură o tensiune superioară prin combinarea cu puterea de tracțiune a firului de oțel din interiorul curelei de distribuție. 

Fitilele și garniturile utilizate în pergole împiedică pătrunderea apei și a aerului în zona de mișcare pentru condițiile meteorologice nefavorabile. Căptușelile unei pergole sunt pe țesături și șine, iar garniturile sunt pe tijele de transportare. Datorită acestor detalii, este asigurată protecție împotriva ploii și prevenirea scurgerilor 100%, iar pergola poate fi utilizat timp îndelungat.

Toate șuruburile, știfturile de conectare utilizate în sistem sunt din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

În sistemele de pergole, se utilizează țevi de aluminiu cu grosimea saturată a peretelui de 1.500 g pe metru. Tubul, care conține motorul, este proiectat pentru a se adapta la aparatele de tehnologie europeană a motoarelor inteligente. Aici, după ce s-a transmis comanda de funcționare motorului, conducta se mișcă, asigurând astfel mișcarea sistemului. În această mișcare se folosesc rulmenți auxiliari. Rulmentul de fier maximizează capacitatea de încărcare.

Plăcile zincate sunt utilizate în scopuri de a izola motorul, sunt conectate la partea superioara sistemului de pergolă cu suruburi galvanizate 50×150. În acest fel, partea din spate este protejata de intemperii, apa etc. acestea sunt împiedicate să intre în zona de acționare .

Toate materialele plastice utilizate în sistemele de pergole, cu excepția aluminiului, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a fi pe deplin compatibile cu sistemul de acoperiș retractabil.

Sistemele sunt proiectate pentru a fi instalate fără un stâlp frontal, cu doua tije. În modelul suspendat, sistemul se poate prinde pe spate cu doua tije de otel pentru a putea fi montat în locul stâlpilor frontali. Pentru sistemul suspendat al unei pergole, se utilizează o țeavă de fier cu un diametru de 4 cm și o grosime a de 3 mm. Această țeavă este fixată prin atașarea la perete cu o îmbinare din oțel în față și un dispozitiv de conectare a peretelui de fier din spate. Astfel, este asigurată rezistența șinei. Sistemul suspendat al unei pergole poate fi aplicat cu stâlpul frontal sau cu deschiderea în ambele direcții.

Sistemele de pergole sunt concepute pentru a fi adecvate pentru asamblare fără un stâlp frontal, cu un aparat de sprijin. În modelul unei pergole cu stâlpi, se transportă profilul de fier din spate în locul stâlpilor din față. Profilul 40×80 este utilizat pentru stâlpi. Acest profil este îndoit și sudat la stâlpul de colț din spate. Din față, este fixat pe șină cu ajutorul aparatului inoxidabil, asigurând astfel rezistența șinei. Sistemul de stâlpi poate fi aplicat împreună cu stâlpul frontal sau cu deschidere bidirecțională.

Sistemele sunt concepute pentru a fi potrivite pentru deschidere dublă, fie cu un stâlp în mijloc, fie cu un stâlp în mijloc. Profilul de fier 100×100 sau 150×150 acționează ca un stâlp la începutul și la sfârșitul sistemului cu două fețe. Acești doi poli sunt susținuți cu același profil din partea de sus pentru a crea un schelet de camelie. Acest sistem permite acoperirea suprafețelor mai mari.

Iluminarea pergolei

Firma acordă importanță vizualității în spațiile dvs. Cel mai important detaliu complementar al sistemelor de pergola aplicate este iluminarea mediului.

Oferim o gamă largă de iluminat în sisteme de pergolă cu diverse opțiuni de model și culoare. Opțiunile cu led (rotund) sau cu bandă (orizontală) sunt disponibile în funcție de gustul dvs., lumina zilei și opțiunile de culoare albă sunt disponibile în funcție de ambianța mediului.

Cu sistemul de dimmer dezvoltat, intensitatea luminii potrivită pentru mediu poate fi reglată treptat. Acesta își propune să își îndeplinească responsabilitatea față de mediu prin afișarea unei abordări ecologice cu economiile de energie oferite de tehnologiile LED.

Textura pergolei

Firma folosește textura blackout din pvc în proiectul Pergola. Este un tip de membrană format din blocuri de PVC de înaltă calitate cu toate certificatele de calitate, garantate timp de 5 ani, cu valabilitate internațională. Este produs în conformitate cu standardele europene în instalația sa integrată. Rezistența la toate condițiile meteorologice contribuie la economisirea energiei și subliniază caracteristica sa prietenoasă cu natura.

Produs în culori crem, alb și gri ca standard, textura este variată ca model simplu sau tridimensional în ceea ce privește modelul ales.

Textura blocheaza razele UV si este impermeabilă 100%. Stratul de film din textura asigură o protecție eficientă în ceea ce privește izolația termică. Această peliculă opaca filtrează ultravioletele soarelui și contribuie la izolare asigurând echilibrul aer rece-cald în zona de aplicare .

Este proiectata pentru a fi rezistenta la -30 ° rece și la + 70 ° interval de aer cald. Greutatea texturii de PVC este de 850 de grame pe mp și este o textura lăcuită (cu suprafață lucioasă).

Una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este: neinflamabilă, eliminând astfel posibilitatea arderii.

Caracteristica sa impermeabilă este principalul motiv pentru care textura blackout este utilizată în sistemele de pergola. Textura este montată pe proiectul de pergola cu ajutorul fitilelor și garniturilor și oferă un grad ridicat de izolație, menținând astfel etanșeitatea la apă la un nivel ridicat.

Țesăturile blocabile contribuie la menținerea zonei de aplicare răcoroase vara și caldă iarna și contribuie, de asemenea, la izolarea fonică.

Țesăturile arhitecturale de blocare oferă rezistență maximă la căldură, umiditate și murdărie pentru pergolele retractabile. Țesutul său strâns crește rezistența și previne ruperea prin raporturile sale ridicate de protectie 

Caracteristici:

  • la montaj acoperisul retractabil al pergolei poate avea diferite forme, nu este doar in forma plana

  • membrana unei pergole retractabile este formata dintr-o textura blackout PVC de inalta calitate

  • textura unei pergole retractabile din aluminiu blocheaza razele UV, este impermeabila 100% si neinflamabila

  • in cazul unor cantitati considerabile produse de averse de ploaie, scurgerea apei se realizeaza optim in pat pe acoperisul retractabil al unei pergole retractabile

  • la montaj, pergolele retractabile din aluminiu pot fi inchise cu sistem de umbrire si sticla securizata

  • pergolele retractabile din aluminiu sunt rezistente si ideale pentru constructii personale (casa, gradina, terasa) dar si pentru constructii comerciale (restaurante, cafenele, etc)

  • pergolele retractabile au garantie 5 ani si structura rezistenta, utilizand doar produse si materiale calitative pentru partile componente