Pergolele pot fi instalate atât în casă, cât și în grădină, în funcție de necesitățile și preferințele utilizatorilor.

În casă, pergolele pot fi instalate pe balcon sau pe terasă pentru a crea un spațiu confortabil în aer liber. De asemenea, pergolele pot fi utilizate pentru a proteja pielea și ochii de radiațiile UV ale soarelui în timp ce stați în casă.

În grădină, pergolele pot fi instalate pentru a crea un spațiu confortabil pentru a lua masa, a citi sau a se relaxa în aer liber. De asemenea, pergolele pot proteja plantele și florile de ploaie și soare puternic, ajutându-le să crească și să se înflorească mai bine.

Pergolele pot fi construite din diferite materiale, cum ar fi lemn, metal, plastic sau alte materiale durabile, și pot avea diferite forme și dimensiuni, în funcție de preferințele utilizatorilor.

Pergolele pot fi utilizate într-o afacere pentru a crea un spațiu confortabil în aer liber pentru angajați, pentru a organiza întâlniri în aer liber sau pentru a depozita echipamentul afacerii într-un mod sigur.

Pergolele pot fi instalate în curtea sau în apropierea clădirii pentru a oferi o sursă de umbra și protecție împotriva vremii. De asemenea, pergolele pot fi echipate cu mobilier pentru a crea un spațiu confortabil pentru angajați să ia masa în aer liber sau pentru a se relaxa în pauzele de prânz sau după orele de muncă.

Pergolele pot fi utilizate în diferite moduri în cadrul unei firme, în funcție de necesitățile și obiectivele afacerii. Iată câteva exemple de moduri în care pergolele pot fi folosite într-o afacere:

  1. Ca loc de luat masa în aer liber pentru angajați: Pergolele pot fi instalate în curtea sau în apropierea clădirii pentru a oferi un spațiu confortabil pentru angajați să ia masa în aer liber.
  2. Ca loc de relaxare pentru angajați: Pergolele pot fi utilizate pentru a crea un loc de relaxare pentru angajați, unde acestora le pot păstra energia și concentrarea în timpul pauzelor de prânz sau după orele de muncă.

Există mai multe tipuri diferite de pergole, care variază în funcție de materialul de construcție, forma și funcționalitatea lor. Iată câteva exemple:

  1. Pergole din lemn: Acestea sunt cele mai frecvente tipuri de pergole și sunt construite din lemn masiv sau lemn tratat pentru a rezista la intemperii.
  2. Pergole din metal: Acestea sunt mai durabile decât pergolele din lemn și pot fi realizate din oțel sau aluminiu.
  3. Pergole retractabile: Acestea au o tăblie orizontală care poate fi trasă sau împinsă pentru a acoperi sau descoperi spațiul sub ea.
  4. Pergole biclimatice: Acestea au sisteme de încălzire, răcire și ventilație integrate și sunt proiectate pentru a menține o temperatură confortabilă în spațiul în care sunt instalate, indiferent de vreme.
  5. Pergole cu acoperiș înclinat: Acestea au un acoperiș înclinat pentru a permite scurgerea apei de ploaie și sunt adesea utilizate în locuri unde plouă frecvent.

Sistemele de acoperișuri produse de Cristal Prod Sistem cuprind o mare varietate de pergole retractabile care pot satisface nevoile și cerintele diverse. Pergolele sunt elementele cheie nu numai în scopuri de umbrire, ci pentru extinderea spațiului de terasă cu eleganța. În plus, pergolele sunt o modalitate ideală de acoperire a unor zone mari deschise. Pergola retractabilă Persa este singurul model garantat la rezistența încarcarilor cu zapadă. “Pergole terase bioclimatice”

Oferim funcții ușor de utilizat cu acționare electrică, telecomandă, automatizări, precum si selectarea personală a culorii pentru adaptarea optimă a sistemelor noastre la nevoile dvs. Toate pergolele noastre retractabile sunt complet parametrizabile, oferim pergole aproape la toate tipurile de terase. Concentrându-ne pe caracteristicile unice ale fiecarui spațiu, vă propunem o pergolă metalică care asigură sigurantă, durabilitate în conditii  meteorologice grele, atât iarna cât și vara!

Pergola retractabilă bioclimatică este alegerea ideală care oferă acoperirea / umbrirea teraselor pe tot parcursul anului. Mai precis, sunt extrem de rezistente la zăpadă, permițându-le să funcționeze lin în orice condiții meteorologice. În consecință, acestea au capacitatea de a regla temperatura spațiului dvs. într-un mod natural. Pergola retractabilă cu prelată se folosește în sezonul de vara, este 100% impermeabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *