• Proiectarea și realizarea de pereți, uși sau ferestre din sticlă pentru diverse tipuri de clădiri (case, birouri, magazine, restaurante etc.)
 • Instalarea de balustrade din sticlă pentru terase, balconuri sau scări
 • Realizarea de paravane, perdele sau alte tipuri de închideri din sticlă pentru a delimita spații sau a crea un efect vizual
 • Întreținerea și repararea de structuri sau închideri din sticlă existente

Inchiderile cu sticla securizata pentru birouri sunt folosite pentru a oferi o mai mare securitate si intimitate in birourile dumneavoastra. Acestea sunt realizate din sticla templata sau din policarbonat dur, care este mai rezistent la impact decat sticla obisnuita. Inchiderile cu sticla securizata pot fi folosite pentru a separa diferite zone ale biroului, cum ar fi spatiile de lucru pentru mai multe persoane sau pentru a separa biroul dumneavoastra de zona de intalniri. De asemenea, pot fi utilizate pentru a proteja echipamentele delicate sau documentele sensibile. Inchiderile cu sticla securizata pot fi realizate in diferite forme, marimi si culori, astfel incat sa se potriveasca stilului si nevoilor dumneavoastra.

Profita de oferta la serviciile de Inchideri din sticla

5 tipuri de inchidere cu sticla

 1. Inchideri cu sticla glisanta: Acest tip de inchidere cu sticla este formata din doua sau mai multe panouri de sticla care se gliseaza unul langa celalalt pentru a deschide sau inchide spatiul.
 2. Inchideri cu sticla pliabila: Acest tip de inchidere cu sticla este formata din doua sau mai multe panouri de sticla care se pliaza unul peste celalalt pentru a deschide sau inchide spatiul.
 3. Inchideri cu sticla pivotanta: Acest tip de inchidere cu sticla este formata din unul sau mai multe panouri de sticla care se rotesc pe un ax pentru a deschide sau inchide spatiul.
 4. Inchideri cu sticla pliante: Acest tip de inchidere cu sticla este formata din doua sau mai multe panouri de sticla care se pliaza ca o harta pentru a deschide sau inchide spatiul.
 5. Inchideri cu sticla glisanta pe sine: Acest tip de inchidere cu sticla este formata din doua sau mai multe panouri de sticla care se gliseaza pe un sine pentru a deschide sau inchide spatiul.

Avantaje inchidere cu sticla

 1. Transparenta: Inchiderile cu sticla permit o vizibilitate mai buna, ceea ce poate creste productivitatea si poate ajuta la o mai buna orientare in spatiu.
 2. Lumina naturala: Inchiderile cu sticla permit o mai buna circulatie a luminii naturale, ceea ce poate reduce costurile de iluminat si poate imbunatati starea de bine a angajatilor.
 3. Estetica: Inchiderile cu sticla pot adauga un aspect modern si sofisticat spatiului de birou.
 4. Flexibilitate: Inchiderile cu sticla pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor dumneavoastra, cum ar fi dimensiunea, forma, culoarea si nivelul de opacitate.
 5. Durabilitate: Inchiderile cu sticla sunt realizate din materiale durabile, cum ar fi sticla templata sau policarbonatul, care sunt rezistente la impact si zgarieturi.
 6. Intretinere usoara: Inchiderile cu sticla sunt usor de curatat si intretinut, ceea ce poate reduce costurile de intretinere pe termen lung.