Pergole Retractabile, Pergole Bioclimatice, Pergole WinterGarden – mai mult confort si design!

Sistemele de pergole retractabile ( cu acoperis retractabil ) respectiv pergole bioclimatice sunt un accesoriu important atat in constructiile rezidentiale, cat si comerciale. Fie ca vorbim de terasa unui restaurant sau hotel, ori cea de acasa, ele creeaza spatiul de relaxare perfect si ofera confort celor care se adapostesc sub ele.

Sistemele de pergole bioclimatice ofera, pe langa avantajele pergolei retractabile (cu acoperis retractabil), un avantaj major daca vorbim de izolare termica ori cantitate depusa de zapada. Sistemul de iluminare LED instalat pe pergola bioclimatica este unul special, montat imprejurul pergolei.

Chiar daca la prima vedere nu par un element prea tehnologizat, este important de precizat ca sistemele de pergole retractabile sau pergole bioclimatice sunt realizate pe structura din aliaj de aluminiu, vopsit in camp electrostatic pentru a rezista cat mai bine de-a lungul timpului.

In plus, indiferent de model, fiecare pergola retractabila sau pergola bioclimatica poate fi automatizata in cateva moduri, astfel incat sa ofere confort maxim in utilizare.

Sunteti in cautarea unei pergole WinterGarden? Cu acoperis fix din sticla securizata? Va doriti protectie impotriva intemperiilor dar in acelasi timp lumina naturala?

Descoperiti ce tipuri de pergole retractabile, pergole bioclimatice sau cu acoperis fix din sticla exista si alegeti-l pe cel potrivit proiectului vostru.

PERGOLE RETRACTABILE CU MEMBRANA CAUCIUCATA

Sistemele de pergole cu acoperis retractabil cu membrana cauciucata sunt sisteme de pergole din aluminiu care se deschid – inchid protejand spatiul care ii este destinat sa il acopere in toate cele patru anotimpuri. Profilele ce formeaza stalpii de sustinere sunt proiectate astfel incat apa provenita din precipitatii si acumulata pe acoperisul retractabil sa fie dirijata cu usurinta.

Sistemele de pergole cu acoperis retractabil cu membrana pot fi montate in combinatie cu sisteme de inchidere din plastic transparent sau sticla securizata, inchizand terasa in totalitate pe timp de iarna. Acest tip de pergola garanteaza buna functionare si rezistenta in conditii meteorologice dificile. Folosindu-se mai multe pergole atasate una langa alta, se pot acoperi suprafete cu latimi infinite. Membrana din PVC impermeabil 100% provine de la renumitul producator Sioen. Curelele de distributie ELA-flex SD ™ au o rezistenta ridicata la uzura, abraziune sau rupere.

CARACTERISTICI:

Dimensiuni maxime de executie: Latime – 1200 cm | Proiectie – 1200 cm;
Posibilitati constructive: Cu acoperis retractabil drept, Cu acoperis retractabil curbat;
Baza: Picioare rigide din aluminiu 80 x 133 mm, traverse din aluminiu 120 x 160mm;
Membrana: Material ignifug din Plyester + PVC, ignifug clasa M2, blackout, rezistent la ploaie, zapada, ultraviolete, 850 g/mp – Detalii producator
Culoare structura: Alb Texturat, Bej Texturat, Gri Inchis Texturat, Gri Deschis Texturat, Maro Texturat, Negru Texturat sau orice alta culoare RAL;
Culoare material: Alb 3D, Crem 3D, Gri 3D, Metalic 3D, Verde 3D, Rosu 3D, Negru 3D;
Actionare pergola: Actionare electrica – telecomanda;
Iluminare pergola: LED-uri actionate prin telecomanda de 3000 K (lumina calda) sau 6500 K (lumina rece);
Modele disponibile: Cedrus, Juniper, Willow, Oliva, Carpe, Oxia, Selvi, Pino, Bosso, Daphne, Sekoya;
Optiuni contructive: Se poate acoperi o suprafata mult mai mare montandu-se mai multe pergola alaturate;
Optiuni actionare: Nu poate fi actionata manual.