Descoperă sistemele noastre inovatoare pentru terasele în aer liber!

Esti in cautarea unui sistem de umbrire?

Impreuna cu arhitecti, designeri si specialisti in constructii, realizam cele mai placute si utile pergole retractabile

Pergolă aluminiu pentru terase

Dorești un sistem pentru terasa ta? Să-l poți folosi și la zăpadă? Vara să ventilezi liniștit terasa? Pergola Persa este o soluție elegantă și eficientă. Totul funcționează la o simplă apăsare de buton!
Pergola metalică sună acum!

Pergole retractabile

Cauți o pergolă impermeabilă și rezistentă la vânt. Modelul nostru cu structură în partea din fața este potrivit. Prelata de acoperire este block-out, se poate realiza pe suprafețe mari în funcție de proiect.
Pergole retractabile sună acum!

Închideri terase cu folie transparentă

Rulourile cu folie transparentă se folosesc la închiderile perimetrale ale verandelor, balcoanelor, teraselor. Acestea se rulează pe tambur pentru ventilația spațiului în zilele caniculare sau când dorim aerisirea spațiului.
Închideri terase cu folie sună acum!

Ai caudate pergola bioclimatica retractabila independenta?

Toate sistemele pergolei sunt acționate electric, cu ajutorul unor motoare performante. Pergolele bioclimatice închise cu sticlă securizată pot fi utilizate tot anul.

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul Pergola, este acoperiş retractabile cu telecomanda şi cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

Pergola bioclimatica sună acum!

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola din aluminiu sau inchidere terasa cu sticla securizata – Pergola Bioclimatica cu lamele reglabile și închidere cu sistem glisant, sticla securizat de 10mm.

Pergola aluminiu cu sticla sună acum!

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta.

Sisteme inchidere cu sticla sună acum!

Sistemele de acoperișuri produse de Cristal Prod Sistem cuprind o mare varietate de pergole retractabile care pot satisface nevoile și cerintele diverse. Pergolele sunt elementele cheie nu numai în scopuri de umbrire, ci pentru extinderea spațiului de terasă cu eleganța. În plus, pergolele sunt o modalitate ideală de acoperire a unor zone mari deschise. Pergola retractabilă Persa este singurul model garantat la rezistența încarcarilor cu zapadă. “Pergole terase bioclimatice”

Oferim funcții ușor de utilizat cu acționare electrică, telecomandă, automatizări, precum si selectarea personală a culorii pentru adaptarea optimă a sistemelor noastre la nevoile dvs. Toate pergolele noastre retractabile sunt complet parametrizabile, oferim pergole aproape la toate tipurile de terase. Concentrându-ne pe caracteristicile unice ale fiecarui spațiu, vă propunem o pergolă metalică care asigură sigurantă, durabilitate în conditii  meteorologice grele, atât iarna cât și vara!

Pergola retractabilă bioclimatică este alegerea ideală care oferă acoperirea / umbrirea teraselor pe tot parcursul anului. Mai precis, sunt extrem de rezistente la zăpadă, permițându-le să funcționeze lin în orice condiții meteorologice. În consecință, acestea au capacitatea de a regla temperatura spațiului dvs. într-un mod natural. Pergola retractabilă cu prelată se folosește în sezonul de vara, este 100% impermeabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *