Avantajele pergolelor pot varia în funcție de tipul și stilul pergolei alese. Însă, în general, pergolele oferă următoarele avantaje:

 1. Ofera umbra și protecție împotriva vremii: Pergolele pot oferi o sursă de umbra în zilele călduroase și pot proteja împotriva ploii și soarelui puternic.
 2. Pot crea un spațiu confortabil în aer liber: Pergolele pot transforma o grădină sau o terasă într-un loc confortabil pentru a lua masa, a citi sau a se relaxa în aer liber.
 3. Pot adăuga valoare la proprietate: Pergolele pot îmbunătăți aspectul și atractivitatea unei proprietăți, ceea ce poate aduce o valoare suplimentară atunci când este vorba de vânzarea sau închirierea proprietății.
 4. Pot reduce costurile de încălzire și răcire: Pergolele biclimatice pot ajuta la reducerea costurilor de încălzire și răcire a clădirilor prin menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul pergolei.
 5. Pot oferi protecție solară: Pergolele pot proteja pielea și ochii de radiațiile UV ale soarelui, ceea ce poate reduce riscul de arsură solară și alte probleme de sănătate asociate cu expunerea la soare.

Ar putea exista mai multe motive pentru care ați dori să utilizați o pergolă în grădina sau pe terasa dvs. Iată câteva exemple:

 1. Pentru a crea un spațiu confortabil în aer liber: Pergolele pot transforma o grădină sau o terasă într-un loc plăcut pentru a lua masa, a citi sau a se relaxa în aer liber.
 2. Pentru a oferi umbra și protecție împotriva vremii: Pergolele pot oferi o sursă de umbra în zilele călduroase și pot proteja împotriva ploii și soarelui puternic.
 3. Pentru a îmbunătăți aspectul proprietății: Pergolele pot adăuga un element de stil și atractivitate la o proprietate, ceea ce poate crește valoarea acesteia.
 4. Pentru a reduce costurile de încălzire și răcire: Pergolele biclimatice pot ajuta la reducerea costurilor de încălzire și răcire a clădirilor prin menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul pergolei.
 5. Pentru a oferi protecție solară: Pergolele pot proteja pielea și ochii de radiațiile UV ale soarelui, ceea ce poate reduce riscul de arsură solară și alte probleme de sănătate asociate cu expunerea la soare.

   

Pergolele pot fi utilizate în mai multe moduri, în funcție de preferințele utilizatorilor. Iată câteva exemple de moduri în care pergolele pot fi folosite:

  1. Ca loc de luat masa în aer liber: Pergolele pot fi echipate cu mese și scaune pentru a crea un spațiu confortabil pentru a lua masa în aer liber.
  2. Ca loc de relaxare: Pergolele pot fi utilizate ca loc de relaxare, pentru a citi sau pentru a savura o băutură într-un mediu în aer liber.
  3. Ca loc de joacă pentru copii: Pergolele pot oferi un loc sigur pentru copii să se joace în aer liber, în special în zilele călduroase sau ploioase.
  4. Ca spațiu de depozitare: Pergolele pot fi utilizate pentru a depozita obiecte care nu mai încap în casă, cum ar fi bicicletele, echipamentul de grădinărit sau mobilierul de exterior.
  5. Ca loc de divertisment: Pergolele pot fi utilizate pentru a organiza petreceri sau alte evenimente în aer liber, cum ar fi grătare sau seri de film.

Pergolele pot fi utilizate în diferite moduri în cadrul unei firme, în funcție de necesitățile și obiectivele afacerii. Iată câteva exemple de moduri în care pergolele pot fi folosite într-o afacere:

 1. Ca loc de luat masa în aer liber pentru angajați: Pergolele pot fi instalate în curtea sau în apropierea clădirii pentru a oferi un spațiu confortabil pentru angajați să ia masa în aer liber.
 2. Ca loc de relaxare pentru angajați: Pergolele pot fi utilizate pentru a crea un loc de relaxare pentru angajați, unde acestora le pot păstra energia și concentrarea în timpul pauzelor de prânz sau după orele de muncă.
 3. Ca loc de întâlnire în aer liber: Pergolele pot fi utilizate pentru a organiza întâlniri în aer liber, în special în perioadele călduroase ale anului.
 4. Ca loc de depozitare pentru echipamentul afacerii: Pergolele pot fi utilizate pentru a depozita echipamentul afacerii, cum ar fi sculele sau utilajele, într-un mod sigur și protejat de vreme.
 5. Ca loc de divertisment pentru angajați: Pergolele pot fi utilizate pentru a organiza petreceri sau alte evenimente pentru angajați, cum ar fi grătare sau seri de film, pentru a încuraja un mediu pozitiv de lucru.

Sistemele de acoperișuri produse de Cristal Prod Sistem cuprind o mare varietate de pergole retractabile care pot satisface nevoile și cerintele diverse. Pergolele sunt elementele cheie nu numai în scopuri de umbrire, ci pentru extinderea spațiului de terasă cu eleganța. În plus, pergolele sunt o modalitate ideală de acoperire a unor zone mari deschise. Pergola retractabilă Persa este singurul model garantat la rezistența încarcarilor cu zapadă. “Pergole terase bioclimatice”

Oferim funcții ușor de utilizat cu acționare electrică, telecomandă, automatizări, precum si selectarea personală a culorii pentru adaptarea optimă a sistemelor noastre la nevoile dvs. Toate pergolele noastre retractabile sunt complet parametrizabile, oferim pergole aproape la toate tipurile de terase. Concentrându-ne pe caracteristicile unice ale fiecarui spațiu, vă propunem o pergolă metalică care asigură sigurantă, durabilitate în conditii  meteorologice grele, atât iarna cât și vara!

Pergola retractabilă bioclimatică este alegerea ideală care oferă acoperirea / umbrirea teraselor pe tot parcursul anului. Mai precis, sunt extrem de rezistente la zăpadă, permițându-le să funcționeze lin în orice condiții meteorologice. În consecință, acestea au capacitatea de a regla temperatura spațiului dvs. într-un mod natural. Pergola retractabilă cu prelată se folosește în sezonul de vara, este 100% impermeabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *