Pergole bioclimatice – sisteme special concepute din structura de aluminiu si lamele orientabile ce au la interior spuma poliuretanica. Acestea pot fi controlate electric cu telecomanda, sau chiar prin smartphone. Pentru zilele frumoase poti retracta lamelele si te poti bucura de razele soarelui. Cand sunt inchise, acestea ofera protectie UV dar sunt si 100% impermeabile.

Pergolele bioclimatice se deosebesc in functie de dimensiuni si modul de amplasare, acestea putand fi atasate cladirilor sau montate independent. Pe langa aceste aspecte, pergolele bioclimatice dispun de tehnologie avansata si pot fi dotate cu lumini LED cu spot-uri asezate independent, incalzitoare radiante care au rolul de a incalzi terasa in sezonul rece, sisteme audio incastrate in stalpi sau grinzi pentru a oferi muzica direct de pe telefonul mobil.

Design-ul inedit, paleta de culori si multitudinea de avantaje urca acest produs in categoria Premium. Produsele oferite permit constructia completa a terasei prin inchiderea perimetrala cu sisteme culisante.

Protectie solara

Pergolele bioclimatice sunt complet automatizate. Se controlează și programează remote, prin tabletă sau smartphone, astfel încât conferă cea mai bună protecție împotriva razelor solare.

Ventilatie

Unghiul de deschidere și închidere a pergolelor bioclimatice se controlează și programează remote, astfel încât gradul de ventilare al spațiului protejat de pergolă să fie ajustat în funcție de temperatura și umiditatea fiecărui moment al zilei.

Anti ploaie

Pergolele bioclimatice sunt prevăzute cu un sistem avansat de evacuare a apei, care previne acumularea apelor pluviale. Astfel, va puteti bucura de spațiul outdoor chiar și în zilele ploioase.

Avand in vedere complexitatea sistemelor tehnologice, montarea unei pergole bioclimatice cu lamele de aluminiu se poate dovedi un proiect complex. Pentru a asigura succesul unei astfel de investitii, va propunem parcurgerea acestui material din care veti putea extrage toate informatiile necesare pentru o pergola climatica cu lamele de aluminiu, respectiv:

Care sunt caracteristicile si cum se diferentiaza o pergola bioclimatica cu lamele de aluminiu fata de o pergola retractabila? Care sunt tipurile principale din care veti putea alege si cum puteti face alegerea potrivita? Care sunt beneficiile unei astfel de pergole, in comparatie cu alte modele de pergole?

Prin ce se caracterizeaza o pergola bioclimatica?

Functiile prezentate mai sus sunt posibile datorita specificatiilor tehnice unice ale unei pergole bioclimatice cu lamele de aluminiu. Iata, deci, care sunt principalele caracteristici tehnice ale pergolelor bioclimatice:

  • Eficienta materialelor: Materialele din care sunt produse aceste pergole sunt atente selectionate si de cea mai buna calitate. Pergola bioclimatica are lamele din aluminiu. Astfel, lamelele sunt construite pentru a nu aplica presiune pe structura pergolei si pentru a rezista foarte bine la ploaie sau alte conditii meteorologice mai putin favorabile;
  • Motorizarea sistemelor: Toate sistemele unei astfel de pergole sunt actionate electric, cu ajutorul unor motoare performante. Mai mult decat atat, raportat la propriile necesitati, motoarele pot fi actionate cu ajutorul unei telecomenzi sau chiar a unor aplicatii mobile, chiar si de la distanta, pentru a se orienta dupa soare;
  • Automatizare: In plus, pentru a oferi utilizatorilor o experienta unica, aceste pergole pot fi dotate cu senzori de lumina pentru iluminare facila, ploaie sau temperatura, conectati cu un sistem inteligent, care va actiona automat in functie de conditiile exterioare si se vor pozitiona dupa razele soarelui;
  • Drenaj: Nu in ultimul rand, lamelele de aluminiu sunt astfel proiectate, incat sa poata prelua apa si sa o dreneze printr-un sistem de jgheaburi complex (adesea integrat). Asadar, nu va trece niciodata de acoperis si nu vor exista infiltratii.

Mai mult decat atat, fiind considerate elemente de constructie premium lux, aceste pergole cu lamele de aluminiu sunt extraordinar de rezistente la razele soarelui, vant sau ploaie si suporta o incarcare de zapada foarte mare. Pe scurt, intretinuta in mod corespunzator, investitia ar trebui sa reziste o perioada indelungata fiind produse doar din materiale calitative.

Descoperă sistemele noastre inovatoare pentru terasele în aer liber!

Esti in cautarea unui sistem de umbrire?

Impreuna cu arhitecti, designeri si specialisti in constructii, realizam cele mai placute si utile pergole retractabile

Pergolă aluminiu pentru terase

Dorești un sistem pentru terasa ta? Să-l poți folosi și la zăpadă? Vara să ventilezi liniștit terasa? Pergola Persa este o soluție elegantă și eficientă. Totul funcționează la o simplă apăsare de buton!
Pergola metalică sună acum!

Pergole retractabile

Cauți o pergolă impermeabilă și rezistentă la vânt. Modelul nostru cu structură în partea din fața este potrivit. Prelata de acoperire este block-out, se poate realiza pe suprafețe mari în funcție de proiect.
Pergole retractabile sună acum!

Închideri terase cu folie transparentă

Rulourile cu folie transparentă se folosesc la închiderile perimetrale ale verandelor, balcoanelor, teraselor. Acestea se rulează pe tambur pentru ventilația spațiului în zilele caniculare sau când dorim aerisirea spațiului.
Închideri terase cu folie sună acum!

Ai caudate pergola bioclimatica retractabila independenta?

Toate sistemele pergolei sunt acționate electric, cu ajutorul unor motoare performante. Pergolele bioclimatice închise cu sticlă securizată pot fi utilizate tot anul.

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul Pergola, este acoperiş retractabile cu telecomanda şi cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

Pergola bioclimatica sună acum!

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola din aluminiu sau inchidere terasa cu sticla securizata – Pergola Bioclimatica cu lamele reglabile și închidere cu sistem glisant, sticla securizat de 10mm.

Pergola aluminiu cu sticla sună acum!

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta.

Sisteme inchidere cu sticla sună acum!

Sistemele de acoperișuri produse de Cristal Prod Sistem cuprind o mare varietate de pergole retractabile care pot satisface nevoile și cerintele diverse. Pergolele sunt elementele cheie nu numai în scopuri de umbrire, ci pentru extinderea spațiului de terasă cu eleganța. În plus, pergolele sunt o modalitate ideală de acoperire a unor zone mari deschise. Pergola retractabilă Persa este singurul model garantat la rezistența încarcarilor cu zapadă. “Pergole terase bioclimatice”

Oferim funcții ușor de utilizat cu acționare electrică, telecomandă, automatizări, precum si selectarea personală a culorii pentru adaptarea optimă a sistemelor noastre la nevoile dvs. Toate pergolele noastre retractabile sunt complet parametrizabile, oferim pergole aproape la toate tipurile de terase. Concentrându-ne pe caracteristicile unice ale fiecarui spațiu, vă propunem o pergolă metalică care asigură sigurantă, durabilitate în conditii  meteorologice grele, atât iarna cât și vara!

Pergola retractabilă bioclimatică este alegerea ideală care oferă acoperirea / umbrirea teraselor pe tot parcursul anului. Mai precis, sunt extrem de rezistente la zăpadă, permițându-le să funcționeze lin în orice condiții meteorologice. În consecință, acestea au capacitatea de a regla temperatura spațiului dvs. într-un mod natural. Pergola retractabilă cu prelată se folosește în sezonul de vara, este 100% impermeabilă.