Producem Accesorii pentru Terase, Pergole din lemn, Foisoare de gradina

Magazin online de terase din lemn, pergole din lemn, foisoare din lemn, garduri din lemn


Pergole Retractabile

Pergole retractabile sunt recomandate tuturor tipurilor de spatii rezidentiale: clasice, moderne, rustice, urbane sau rurale (chiar si cabane montane), acestea asigurand un spatiu umbrit, elegant si confortabil.


Va oferim diverse modele de pergole retractabile realizata pe structura de lemn cat si de aluminiu, vopsita alb in camp electrostatic, pe care putem monta o gama larga de materiale textile ( 118 nuante in paletarul standard).


Se poate monta cu prindere atat in tavan cat si de perete. Actionarea ( strangerea sau desfacerea stofei) se poate realiza manual ( cu manivela) sau electric ( telecomanda sau intrerupator).


Materialul textil poate fi ales dintr-o paleta larga de culori are tratament antidecolarare, antimucegai si si poate fi chiar si impermeabil, datorita stratului de teflon ce este aplicat pe  aceasta.


Pergolele retractabile se folosesc pentru acoperirea spatiilor comerciale cat si private, terase, balcoane, case.

terasa lemn,pergola lemn ieftina, foisor din lemn, terase, marchize, pavilioane gradina, magazin pergola, shop online pergola, garduri lemn, pergola auto
terasa lemn,pergola lemn ieftina, foisor din lemn, terase, marchize, pavilioane gradina, magazin pergola, shop online pergola, garduri lemn, pergola auto

Pentru toate modelele de copertine retractabile actionarea se poate face manual sau dupa preferinte electric cu motor, telecomanda sau buton.

 

Copertina este compusa din doua elemente de baza.

1) Partea metalica sau structura.

2) Panza de acoperire ( material textil ).

 

Ambele sunt importante pentru o copertina de calitate. Structura metalica confera rezistenta impotriva ruperii pana la o anumita intensitate a vantului, maxim

45km /ora.

 

Panza de acoperire este foarte importanta pentru ca aceasta este bariera dintre soare si terasa, este cea care va reduce temperatura si cantitatea de lumina in zona unde protejaza.

 

Toate modele de copertine se executa la comanda conform cerintelor beneficiarului, model, culoare panza, accesorii, automatizare, senzor soare, senzor vant.