Producem Accesorii pentru Terase, Pergole din lemn, Foisoare de gradina

Magazin online de terase din lemn, pergole din lemn, foisoare din lemn, garduri din lemn


Pergole din lemn

PERGOLE DIN LEMN

 

Pergole din lemn intalnim frecvent in zona restaurantelor si cluburilor, acestea fiind o solutie deosebit de utila pe timpul verii, cand se doreste petrecerea timpului afara. Proiectarea pergolelor din lemn cere experienta, astfel incat ele sa reziste in timp si sa protejeze, indiferent de scopul pentru care au fost create.

PAVILIOANE DE GRADINA

 

Din punct de vedere al design-ului, doar imaginatia poate limita modelele de pavilioane de gradina. Acestea pot fi proiectate pentru a respecta dimensiuni specifice, pentru a se incadra in anumite spatii sau pentru a raspunde unui numar anume de persoane care il vor utiliza. Orice astfel de produs va avea insa capacitatea de a aduce bucurie si de a asigura protectia dorita de beneficiari.

PERGOLE PENTRU AUTOTURISME

 

Pergola auto reprezinta o alternativa moderna la clasicul garaj sau copertina auto, ofera un design placut, deschis, minimalist. Acestea pot fi acoperite sau partial acoperite in functie de preferintele si bugetul fiecaruia. Chiar daca ofera mai putina protectie ca un garaj conventional pergola auto are avantajele ei, un efect dovedit fiind de exemplu ca parbrizul masinii nu ingheata iarna.

PERGOLE RETRACTABILE

 

In mod uzual, cand discutam despre pergole retractabile, acestea sunt produse realizate dintr-o structura de lemn sau aluminiu, la care se adauga un sistem de sine pe care culiseaza un material textil special tratat care acopera partea superioara a structurii.PERGOLE RETRACTABILE

PERGOLE DE TERASA

 

Pergolele pentru terasa sunt constructii deschise sau inchise, asezate la nivelul parterului, al unui eraj sau pe acoperis servind ca loc de odihna sau de agrement.

Pergolele pentru terasa sunt concepute pentru a proteja, a delimita terasa sau a o scoate in evidenta. Pergola pentru terasa aduce un plus de confort si relaxare in caminul dumneavoastra.

PERGOLE DE GRADINA


Pergola de gradina este o structura din lemn care delimiteaza o pasarela umbrita, un pasaj sau o zona de relaxare in gradina, aceasta este asamblata din stalpi din lemn verticali care sustin grinzi incrucisate ce formeaza un acoperis deschis. Adesea acestea sustin plante agatatoare / cataratoare care creaza umbra, racoare si un peisaj deosebit in gradina.


Tipuri de pergole

O PERGOLA POATE FI UN ELEMENT CE DA UN SENS ESTETIC GRADINII DVS. DAR NU NUMAI, EA POATE FISI-UN ACCESORIU AL LOCUINTEI, DE CONFORT  SI UTILITATE.


CA SI FUNCTIONALITATE AM IDENTIFICAT URMATOARELE TIPURI DE PERGOLE:


Ce Sunt Pergolele ?

Termenul de pergola isi are originile in limba latina si a fost preluat de lumea intreaga din limba italiana. Pergolele erau elemente

de nelipsit din gradinile familiilor romane instarite. Un loc de contemplatie, meditare si relaxare .

 

Pergolele sunt elemente arhitecturale decorative atasate exteriorului locuintei dvs. pentru a crea spatii de recreare confortabile si placute privirii. Pergolele ofera o ambianta placuta si  au menirea sa  contureze, prin amplasament, intrarea in casa, evidentierea unei terase sau a unei gradini, imbunatatind cu minimum de efort, inclusiv financiar, aspectul acestora.

 

Pozitionarea pergolei este foarte importanta pentru ca de acest factor depinde cat de efect va fi noua ta investitie. In acest caz ai o multime de posibilitati la dispozitie, intrand in scena si imaginatia sau talentul tau de decorator

 

Cel mai indicat ar fi sa amplasezi pergola astfel incat sa poti admira dintr-un alt unghi casa si gradina, dar si pentru ca celelalte elemente ale gradinii sa fie puse in evidenta.

Odata gata constructia poti veni cu alte elemente inedite cum ar fi jaluzele verticale sau draperii pentru lateral.

Pe stalpii de sustinere monteaza felinare sau ghivece cu flori si vei obtine cu siguranta un alt efect.

 

Consulta-te cu specialistii nostri si alege un stil potrivit tie, casei si gradinii tale: pergole din lemn, pergole de gradina, pergole de terasa, pergole retractabile, pergole auto, etc.