Producem Accesorii pentru Terase, Pergole din lemn, Foisoare de gradina

Magazin online de terase din lemn, pergole din lemn, foisoare din lemn, garduri din lemn


Pavilioane de Gradina

Denumirea de pavilioane gradina este utilizata pentru a define o serie foarte larga de produse. Pavilion, prin acceptiunea termenului, defineste o structura mica, pitoreasca, situata intr-o gradina sau un parc. Totodata, termenul de pailion este sinonim cu cel de foisor sau chiosc de gradina.

 

Noi denumim pavilioane gradina orice structura din lemn destinata petrecerii timpului liber si recreerii in mijlocul naturii.

 

Realizam pe comanda pavilioane de gradina care au rolul de a raspunde estetic si functional unor nevoi specifice ale beneficiarilor nostri. In proectarea unui pavilion este nevoie de o discutie foarte detaliata intre client si proiectant, astfel incat totate detaliile care tin de aspect si functionalitate sa fie cuprinse in design-ul viitorului produs.

 

Pavilioanele de gradina pe care le fabricam sunt realizate pe comanda, din lemn de diferite tipuri, avand forma si dimensiunile dorite de catre client. In general ele se acopera cu sindrila bituminoasa dar clientii au posibilitatea sa opteze pentru o multime de alte solutii: tabla, carton bituminous, policarbonat celular, materiale textile cu polyester, rogojini  sau alte materiale. In proeictarea unui astfel de produs, plecam de obicei de la utilitatea lui sau, in anumite cazuri, de la un model propus de catre beneficiar.

terasa lemn,pergola lemn ieftina, foisor din lemn, terase, marchize, pavilioane gradina, magazin pergola, shop online pergola, garduri lemn, pergola auto
terasa lemn,pergola lemn ieftina, foisor din lemn, terase, marchize, pavilioane gradina, magazin pergola, shop online pergola, garduri lemn, pergola auto

Producem pavilioane de gradina care au rolul de a proteja un anumit spatiu, in cadrul caruia se vor desfasura diferite activitati. Astfel, putem produce pavilioane de gradina pentru:

-       amplasarea in curtile caselor – se creeaza astfel un loc de relaxare in mijlocul naturii;

-       amplasarea in curtile scolilor si gradinitelor – copii pot sta astfel la aer, protejati de soare sau ploaie;

-       amplasare in parcuri publice – in functie de dimensiuni, pot gazdui anumite evenimente culturale sau pot fid oar loc de refugiu pentru cei care fug de soare sau ploaie;

-       amplasate in curtea pensiunilor sau hotelurilor – devin locul favorit al turistilor care isi doresc sa stea la aer sis a se bucure de natura; in acelasi timp, pot constitui punct de atractie pentru copii care se vor juca cu placere aici;

 

Pavilioane elegante, invelite cu materiale textile transparente, putem intalni si pe malul lacurilor sau pe litoral, ele devenind un spatiu in care oamenii se pot relaxa sau se pot odihni, feriti de razele puternice ale soarelui.

 

Din punct de vedere al design-ului, doar imaginatia poate limita modelele de pavilioane de gradina. Acestea pot fi proiectate pentru a respecta dimensiuni specifice, pentru a se incadra in anumite spatii sau pentru a raspunde unui numar anume de persoane care il vor utiliza. Orice astfel de produs va avea insa capacitatea de a aduce bucurie si de a asigura protectia dorita de beneficiari.

Tipuri de Pavilioane de 

Oferta noastra include mai multe tipuri de pavilioane: hexagonale, rotunde, dreptunghiulare.

 

Pavilioanele de gradina hexagonale sunt foarte incapatoare si au un design atractiv, inedit. Acestea se pot monta cu usurinta si sunt utilizate in diferite activitati de recreere, fiind foarte utile pentru orice evenimente in familie si intre prieteni.

 

Pavilioanele de gradina rotunde se numara printre cele mai elegante si moderne sisteme de umbrire si adapost pentru gradina sau curtea ta. Avand o forma atractiva si o structura usor de montat, pavilioanele rotunde se afla printre preferintele utilizatorilor de astfel de sisteme. Acestea sunt foarte utile, mai ales de la inceputul sezonului cald si pana la prima ninsoare sau atat timp cat se pot desfasura activitati in aer liber.

 

Pavilioanele de gradina dreptunghiulare sunt sisteme care iti aduc confortul in gradina sau in curte. Prin capacitatea de a oferi adapost impotriva soarelui, de filtrare a razelor ultraviolete si de protectie impotriva ploii si a vantului, pavilioanele sunt sigure atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Pergole Terase Copertine Din Lemn